Sant Elies

Sant Elies
BarcelonaLocals Comercials2019

Un nou repte: convertir un taller mecànic en una clínica dermatològica. Un espai amb potencial però incert, de secció longitudinal i amb alçada insuficient per a la formació de dues alçades. Optem per rebaixar el nivell del terra per a poder assolir la cota de 250cm d’alçada mínima. 

Proposem una imatge càlida i còmoda per als pacients. la privacitat també és important. L’imatge ha de projectar seguretat, professionalitat i una dosi de tecnologia.  

Escollim la fusta i el vidre com a materials protagonistes. Les divisions de vidre mitjançant aplicacions de vinil a dues cares resulta suggerent. Separa, privatitza i aprofita el contrallum com si fos un bosc imaginari. 

En el centre del local, l’espai a doble alçada que dóna accés a la planta superior, resulta indispensable per a oxigenar i donar volum al conjunt. 

Client: Local comercial
Superfície: 225 m2
Durada de l'obra: 3 mesos

Sillón

Reflex

Consultar preuEn Stock
← Tornar